Portfolio

Great Place to Change

Een nieuwe website voor een nieuwe start. Bij Great Place to Change kan je langs voor al je verandervraagstukken. Naast een 'standaard' website, zit er ook een enquête element aan de website. Zo kan er feedback worden gevraagd van klanten, direct op vertrouwde website. Bekijk hier de website van Great Place to Change live.


 

Stadstuin Bos en Lommer, Amsterdam

De vernieuwde website van stadstuin Bos en Lommer is niet zomaar een website. Naast informatie over de tuin, wordt de website ook gebruikt als een gezamenlijke takenlijst. Iedereen kan klussen toevoegen en bespreken. Zo voegt een website echt wat toe. Bekijk hier de website van Stadstuin Bos en Lommer live.


 

Ergotherapie Boskoop Waddinxveen

Een nieuwe website voor Ergotherapie Boskoop Waddinxveen. Bekijk hier de website van Ergotherapie Boskoop Waddinxveen live.


 

VideoPromoties

Een vernieuwde website voor VideoPromoties. Een bedrijf dat u kan helpen bij al uw video-wensen. Bekijk hier de website van videopromoties live.


 

Karnemelksloot, Gouda

Wat is er nou beter om de straat de verbinden dan een website? De nieuwe website voor de Karnemelksloot in Gouda is ervoor gemaakt om makkelijk dynamische inhoud weer te geven. Nieuwberichten, foto's of recepten met karnemelk, alles kan er makkelijk opgezet worden.

Bekijk hier de website van de Karnemelksloot live.


 

Ars Vivendi

Ontevreden met hun oude website wilde Ars Vivendi een nieuwe. Belangrijk bij deze website was om het warme en vriendelijke karakter van de praktijk te behouden, terwijl het wel in een nieuw jasje moest. Door gebruik te maken van de donkerrode kleur komt het warme gevoel terug. De bolletjes die gebruikt worden voor de navigatie maken de website luchtig en vriendelijk.

Bekijk de website van Ars Vivendi online met deze link.


 

VAN Vuuren PROJECTEN

Na het ontwerpen van een nieuwe flyer had VAN Vuuren PROJECTEN behoefte aan een nieuwe, frisse website. Met deze website heb ik geprobeerd het strakke en chique ontwerp van de flyer te pakken. Daarnaast is er ook een mobiele website ontwikkeld. Zo is de website even goed te bekijken op je mobiel als op een computer.

Aan de rechterkant vind je een afbeelding met een indruk van het ontwerp. Als je het aandurft om de website in het wild te bekijken, is hier de link naar de website van VAN Vuuren PROJECTEN.


 

Klankmassage Nijmegen

Ook als het op klankmassage aan komt zijn er websites met informatie nodig. Klankmassage Nijmegen heeft nu zo'n website. De website probeert de doelgroep aan te spreken door het vriendelijke paarse ontwerp. Daarnaast heeft de website nog iets unieks: geluid op elke pagina. Bij het openen van een pagina wordt de bezoeker begroet met een klank, zo kom je helemaal in de stemming van een klankmassage.

De afbeelding hiernaast is mooi, maar auditief is het niets vergelijken met de echte versie. Zet je geluid aan en bekijk de website van Klankmassage Nijmegen in het wild. Hier is de link naar de website van Klankmassage Nijmegen.


 

Schaft Coaching

In 2013 was Schaft Coaching de eerste klant van Stef Webdesign. De website sluit aan op de folder en visitekaartjes en biedt alles wat je zou willen weten over Stephanie's werkzaamheden. Door de afbeelding boven aan de website sta je na elke klik weer voor een verrassing. De afbeelding veranderd niet alleen maar elke pagina, maar wisselt ook nog eens terwijl je op de pagina bent. Zo heb je altijd wat moois om naar de te kijken.

Wil je meer weten over Stephanie? Of wil je de mooie afbeeldingen bekijken? Bezoek dan de website in het wild: hier is de link naar de website van Schaft Coaching.