Wat doe ik?

Al acht jaar lang is het maken en ontwerpen van websites mijn hobby. De laatste vijf heb ik hier ook mijn werk van gemaakt. Het begon vrij toevallig toen iemand mij vroeg of ik een website voor haar kon maken. Dit vond ik uiteindelijk zo leuk dat ik door ben gegaan met dit werk. Nog steeds heb ik veel plezier in het ontwerpen en maken van websites. Uiteraard heb ik veel geleerd in deze periode.

Mijn vaardigheden op dit gebied heb ik me dan ook allemaal zelf eigen gemaakt. Voor mij betekent dit dat elk nieuwe project een uitdagende leerervaring is. Voor u betekent dit dat de prijs laag kan blijven. Inmiddels ben ik ook bezig met een studie Computer Science and Engineering aan de TU Delft. Mocht u zich afvragen wat ik als ontwerper kan, kijk dan eens rond in mijn portfolio. Uiteraard zal ik u voorafgaand aan het project vertellen of ik uw wensen waar kan maken.

De websites die ik creëer zijn geschikt voor gebruik met WordPress. Dit is een veel gebruikte beheeromgeving voor websites en blogs. Dankzij WordPress is het erg gemakkelijk om uw website op inhoud en, in zekere mate, op uiterlijk, aan te passen zonder dat ik u daarbij hoef te helpen. Bovendien is het opzetten van een blog een fluitje van een cent.

WordPress thema’s

De websites die ik maak zijn geschikt voor gebruik in WordPress. Dit houdt in dat ik uw website maak in de vorm van een WordPress ‘thema’. Zo’n thema kan WordPress vervolgens gebruiken om te bepalen hoe uw website eruit komt te zien. Het voordeel hiervan is dat het erg makkelijk is om de inhoud aan te passen, dit kan namelijk gewoon vanuit de omgeving van WordPress. Bovendien kan u erg gemakkelijk een ander thema instellen zodra er een nieuw ontwerp nodig is, zonder dat de inhoud verloren gaat.

WordPress plugins

Met WordPress kan veel, maar het zou kunnen dat u wensen heeft die voor het ‘standaard’ WordPress te veel zijn. Ik ga dan voor u opzoek of er ‘plugins’ zijn die dit mogelijk maken. Plugins zijn extra functionaliteiten die aan WordPress toegevoegd kunnen worden. Mocht ik niet een goede plugin kunnen vinden, kan ik deze ook zelf maken.

HTML & CSS

Mocht u een erg simpele website wilt kan het niet nodig zijn om gebruik te maken van WordPress. In dat geval maak ik de website in HTML en CSS. Hiernaast heb ik ook ervaring met PHP en JavaScript. Als ik u kan helpen met een van deze zaken, neem dan gerust contact met mij op.

Drukwerk

Naast een website is bedrijfspapier of een visitiekaartje natuurlijk ook belangrijk. Deze kunnen helpen als referentiepunt voor het ontwerp van de website, als u dit al heeft. Als u deze nog niet heeft (laten ontwerpen), help ik u hier graag bij. Binnenkort komt ook het drukwerk dat ik in het verleden heb gedaan in mijn portfolio te staan. Als u hier nu al interesse in heeft, neem dan contact met mij op.

Hosting

Elke website moet natuurlijk ook ergens gehost worden. Ik help u graag met het instellen van de website bij uw eigen hostingprovider, zodat u vervolgens zelfs de website kan beheren en onderhouden. Mocht u liever alles uit handen geven en u niet meer druk maken over het onderhoud van uw website, dan kunt u ook bij Stef Webdesign hosting aanschaffen. U kunt dan altijd terecht met vragen en mocht de website gehackt worden, sta ik voor u klaar.